Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den mest för skoj skull, inte för att den är särskilt bra..


Lufthjärtan

Vi åker till Panda-land i sommar
och tittar på molnen vid regnbågens slut
Gräset som sträcker sig mot himmelen
(sockergräs och vår egna chokladfabrik)
Och våra fotografier med hög kontrast gör
sommarhimmelen blåare
sockergräset grönare
ditt hår rödare
och dina underbara ögon blåare
Vi släpper ballongerna, låter dom flyga
för det är väl det man kan göra i luft?
Och om det är vi som är luft
så kan man väl flyga?



Vi var luft
luft och inget mera




Övriga genrer av hell.o.kitty
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-10 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty