Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

citymail: som om kreativitet inte fanns

ni som gillar fritid
hur kan ni veta hur det ska bli sedan med
våfflorna och ryggsvetten
saltet som kliar mellan tårna
den torra huden
flagor
vita hudbitar
huden som alltid är mjuk men aldrig blöt på sommaren

det flyger förbi vind där jag står och sitter
hon satt i baksätet och andades samtidigt
jag är nonchalant konstig
några tiotal meter bakom de andra
vi är på väg att hjälpa rock ’n’ rollen på traven
tills allt är klart

om tre dagar är vi igång igen
han står bakom mig precis vid axeln
så jag gör fel dreglar över hela skiten
för jag är törstig och rädd nu
vem ska ta hand om mig de resterande timmarna
som om kreativitet inte fanns




Fri vers av britta VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-11-10 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britta VIP