Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av det vackra



********

blunda

önska dig något

blås ut ljusen
i natt
är det din natt
häll upp vinet
tänd elden
din önskan är min lag
jag ger vika inför dina krav
jag gör vad som helst
du behöver bara be mig

******

älskling jag är redo
ikväll vill jag älska med dig
ta av dig allt
kom hit
låt mig känna vad jag har framför mig
världen utanför existerar inte nu
bara våra nakna kroppar och ljusen som brinner här

****

ge mig din hand och rör mig
- precis här
åh vilken himelsk njutning
vill ha mera
varje ögonblick då dina fingrar trevar
samtidigt som jag kysser dig på platsen
som får dig att tappa fattningen

**

kom och lek med mig
låt mig vara din leksak
- din boytoy
som tillfredställer dina behov
jag är din i natt och du är bara min
var inte rädd för att svepas med
i kärlekens melodi
jag drack ditt vin
du smakade mitt
jag kysste dina läppar
du smakde ljuvligt

- det var som en dos av ecstacy

**

kom och ta mig
jag har väntat hela livet på din beröring och mjuka kyss
du stönar och jämmrar dig
jag hör dig skrika mitt namn
tiotusentals ljus runt oss brinner
men det är våran kärlek som lyser starkast

****

älskling slappna av
vi tar det sakta
jag har ingenstans att gå
jag tänker bara koncentrera mig på dig
dina hungrande behov
och din gudagåva till kropp
är du redo
för den längsta natten i ditt liv
jag sliter av dig kläderna
kastar dem på golvet
jag ska älska med dig
nu som aldrig förr
och hålla dig tätt intill mig
hela natten lång

******

sent på natten
vid den flammande brasan
är jag inuti dig
när vi älskar passionerat
och du känner mig
djupt inuti
du stönade högt och tjippade efter andan
och jag exploderade

jag grät
det var så vackert



jag älskar dig

********




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1095 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-11 04:10



Bookmark and Share


  E-rik08
jättevackert!=)
2006-12-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Väldigt sensuellt, härlig läsning på hög nivå, du rfår ina hormoner att springa vilda tillsammans med dina ord, tack!
2006-11-19

  Davidoff
Vacker kärlek!


Bokmärker!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP