Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om.




Om det här är vad du kallar för liv.

Så vill jag nog inte leva mer!




Fri vers av Linda^^
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-11-11 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^