Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara älskar filmen Titanic,och sist efter att jag sätt den så skrev jag denna dikten.


Titanic

Dom står där i fören,
På relingen och ser,
Hur havet det glittrar
Och himmelen den ler.

Hennes ögon dom lyser
Och läpparna ler,
Detta är något man inte ofta ser.

Men utan att dom vet det,
Kommer lyckan bytas ut,
Och allting kommer snart att få,
Ett mycket olyckligt slut

Tillsammans med båten,
Kommer han och flera människor att förbli,
Offer till det mörka och hemlighetsfulla havet,
Och allt som finns däri.




Fri vers av Miss Författare
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-11-11 12:29



Bookmark and Share


    Christabel
Vackert. Och vem kan låta bli att älska den filmen?
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare