Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lite blir så mycket. För mig.


Du är

Å, när du rör dig till musiken
små små rörelser
som är så mycket

då blir jag förlorad i dig

då tänd ett ljus i dina ögon, dom glittrar
ditt leende gör att det strålar värme omkring dig

och den söker sig lätt in i mitt hjärta där den följer blodet ut i alla mikrobitar som vår kropp består av

Hela situationen är så skön

Något verkar hända hos dig

det jag ser, att du i den positionen....

Jag tror helt enkelt; att i den stunden

ÄR du.....




Fri vers av M
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-11-11 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M