Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad efter sidhes tips och kommentar


mjuk



en sista infektion
ett sista basebollträ genom
dina små
drömmar




Fri vers av johii
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-11-11 18:36



Bookmark and Share


  Norma
Ey man, bra skit asså men vareru? För snyggt, för rent, för mkt poeter.se...
2006-11-15

  pang
Wow, mycket snygg och så talande.

Jag tycker nästan den skulle kunna bli ännu bättre om du istället skrev "baseballträslag", för att symbolisera att drömmen förstörs.

Dikten skulle kunna få en hårdare, sorgligare ton om du skrev "genom din sista dröm" istället. Jag vet ju inte vad du vill få fram med dikten men som jag tolkar den så vill den visa på hur någons drömmar alltid bara förstörs.

Jag gillar den mkt som den är nu, men tror att den skulle kunna bli ännu bättre.

Hur som helst, riktigt bra gjort.
2006-11-12

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mm, bra. Men jag skulle föredra:

en sista infektion
ett basebollträ genom
dina ömtåliga
drömmar

Mjuka behövs inte p.g.a. titeln. Sista-upprepningen känns onödig. Du arbetar med upprepningar och det blir ofta mycket bra, men här har jag på känn att du skulle kunna skruva till med andra effekter som just i denna dikten skulle bli bättre. Ett annat ord än sista före basebollträ? Något som säger mer, ett värdeladdat adjektiv? Och kanske till och med ett annat ord än ömtåliga - något mer oväntat?

Här finns väldigt stora möjligheter. Så känner jag. Men ursäkta mitt pet, och jag hoppas att jag inte dödade din kreativitet.
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu