Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland fantasi o mystik

 

 

Så vi möts i dom blanka timarna, medan neon ljuset fortfarande värmer oss.

Du har svart hår och säger något om Kerouac, Jack kerouac.

Jag är flera mil inne i en Velvet underground låt, men du är vacker som få. 

Du tänder en cigarett utan filter, försöker fånga mig med rök ringar.

Jag vill ha dig mer än Charles bukowski, viskar jag du ler.

Vi tar ett glas till jag bjuder, vi vet båda att vi är förlorade.

bland stjärnorna och mystiken. 

 




Fri vers av Neal
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-11 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal