Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad

Vad var det nu jag sa?

Hej!
Här är jag och jag är svag.
En inre sanning jag valt att dela med några få

Försökte jag vara den jag önskade att jag var?
En mix av sanning, bluff och båg

Vad var det de såg?
Prinsessan, horan eller iq med lockigt hår?

Är livet en enda stor maskerad?

Masker på rad
En för varje dag

Hej!
Det här är jag idag.





Fri vers av H Helix
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-11-14 10:23



Bookmark and Share


    Scilla Nutrix
Syster,
jag förstår inte hur, du bara går från klarhet till klarhet.
gång på gång. Maskerad är riktigt, riktigt bra
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix