Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regna bort det onda



jag vill bara skrika och springa ut

ta av mig allt

känna det kalla regnet piska mot min nakna kropp

ruttna höstlöv under mina bara fötter

jag vill fortsätta ta av mig mitt skinn

bli det smärtande sår jag känner mig som

känna luften bränna mitt blottade kött

regnet skölja bort det onda ur mig

se natten färga blodet svart




Fri vers av H Helix
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-11-17 12:26



Bookmark and Share


  loren
Starka bilder och ord i en lusta att tvätta av det förgångna.
2006-11-26

    Isabell J
Oj, den dikten kändes genuin.. fint ..
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix