Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite reklam för bokmässan i Örebro, hanterligare än Bok & Biblioteksmässan i Göteborg, fler ställen där man kan sitta och vila när man blir trött i fötterna, men ändå den näst största bokmässan i landet! Och så finns ju Morgana där :)


BOKMÄSSA PÅ ÖREBRO SLOTT!



Fredagen den 17 november slås portarna upp på Örebro slott, för 2006 års bokmässa. Som alla riktiga fester i en gammal anrik stenborg pågår den i dagarna tre; 17:e, 18:e och 19:e november. Årets tema är Mångfald, och mångfald bjuds, det törs jag lova.
Kom dit och möt författare, förläggare, föreningar och glada mässbesökare, ha det gemytligt, trängs och trivs i den gamla Wasaborgens prång och gångar; enbart miljön i sig är värd ett besök.
Mässan invigs av Jonas Gardell på fredag kl. 13.30. Men slottsporten är öppen redan från kl. 10.00 för morgontidiga besökare.
Mässprogrammet finns för övrigt på www.bokmassan.net.

Kanhända vi ses där, jag befinner mig alla tre dagarna i eller inte så långt borta från Örebro läns författarsällskaps monter.

VARMT VÄLKOMNA!

Måna N. Berger




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-11-12 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger