Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömma hjärtan

 

 

Hennes ögon var bedövande vackra, ljuset som reflekterad över rummet gav håret som vilade över hennes axlar, en ny nyans. Det passiva tillståndet av hängivenhet fick trånaden i rummet att söka sig mot väggarna, som i sig själva bågnade av upphetsning. Kärlek i ett ögonkast gav sig iväg, det försvann ut i tillgivenhetens ömma brand. Kyssar släckte tillfälligt denna fagra hetta som nu gjorde knä svaga och älskvärda hjärtan ömma.           




Fri vers av stefan.g
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-11-12 13:32



Bookmark and Share


  PetraSally
hm...märligt så svårt det är att försöka tränga in i en kärlekstext när kärleken tycks en fjärran...det är på nåt sätt oundviktligt att man ställs lite utanför...ironiskt nog, när en kärlekstext faktiskt handlar om Kärlek..
2006-11-13

    ej medlem längre
Vackert och enkelt, bra
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva