Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mig




Kom till mig, som änglarna kom
förde mig till en annan värld.
En värld som benämndes
för kärlekens hand.

Kom till mig besegra min själ
under månskens sjal.

Kom till mig som änglarna kom
dansande till Mozarts eufoni, 
till ljusets väldoftande arom.

Kom till mig som änglarna kom
med ett leende
rövade bort mig,
till en värld
där allt var byggd 
med fingrar av hopp.




Fri vers av Nanno
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-12 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno