Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ray o jag

 

Bland brustna hjärtan på golvet ligger sönder lästa böcker av Bruno k öijer och charles bukowski, ingen med tomt hjärta orkar städa tänker mannen och låter ciggarett fimpen falla ner bland stickorna i det slitna parkett golvet. På väggen sitter en leende lichteinstein brud, hon ser så ledsen förstående ut. En tår faller på ett svart vit Man ray fotografi, poesi min vän.




Fri vers av Neal
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-11-12 19:10



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
gillar sånt här. jag har dock en fråga, ska inte ord som parkett och golvet sitta ihop, \"parkettgolvet.\" det stakar sig när man läser annars. ändå jättesnyggt!
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal