Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi inte är

Din hand på min mage
mina höfter upp mot dig

90 graders vinkel
och jag tror inte att
vi blir rakare än så här

en stor lögn inbakad
bland villha kärleksord
och jag skjuter från höften
för allt jag glömmer

det kan bli mycket ensamhet här
din hand på en annans panna

och jag viskar till dig
att jag lovar att inte
störta bland dina ord

du är allt jag trott på
som jag inte tror mer

din hand på min mage
för allt vi inte är




Fri vers av mariann
Läst 647 gånger
Publicerad 2006-11-12 21:30



Bookmark and Share


  Матрёшa
Dessa ord går inunder mitt skinn!
2008-01-11

  Lola
Aaah - det här var njutbar läsning.
tycker om att du lämnar över mycket till läsaren att fylla i själv.
För övrigt är du oerhört duktig på att hitta bra titlar till dina dikter, riktiga 'magneter'.
De fyra sista raderna är favoriter.
2006-12-14

    Oprofessionell
Jag blir ledsen av att läsa denna, för den är riktigt sorglig och jag relaterar verkligen till olycklig kärlek ämnet, speciellt så fick jag rysningar av

''och jag viskar till dig
att jag lovar att inte
störta bland dina ord''
2006-11-13

  Dilsewat
Dessa rader tog mig sorgligt:
"och jag tror inte att
vi blir rakare än så här"
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann