Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte gråta längre

De salta tårarna har tagit slut,
kvar finns bara tystnaden.
Mina andetag kämpar
och tankar slår knut.
Smärtan är olidlig,
kall, varm, varig.
Det måste ut.




Fri vers av Nephlinea
Läst 639 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-12 22:05



Bookmark and Share


  tingeling
åh, blir gråtfärdig.. den känslan är fast även i mitt bröst. Så välbeskriven och ärlig. As bra!
2007-07-15

  JR Rikard
Fick en känsla av att hjärtat slog en knut. Starkt, mycket bra.
2007-04-08

  Daniel lindqvist
mycket snabb och konkret men absolut trovärdig och håller väldigt lång
gillade den skarpt!!!
2006-11-12

    Cammo
Oj oj oj. jag belv helt kär i den här dikten. När jag såg titeln var ajg bara tvungen att lösa, helt fantasktisk. En ny favorit.
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea