Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(Såg en TV-dokumentär från 1948....)


Jag - en ovanjording.

jag kommer från en annan planet och nu har jag landat
från planeten Lugnare dagar kommer jag
det såg jag i en film på TV och jag längtade med ens så häftigt hem

alla ser att vi hör inte hit
vi är ovanjordingar och våra kännetecken är: 
hudveck rynkor styva knän och öronsnäcka (som inte spelar musik)

vi borde hålla om varandra oftare
i väntan på vår tur




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger