Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mitt perspektiv



perspektivet
är hjärtskärande
nedåtstörtande
oändligt

Kassandra blev inte trodd
inte heller jag

trodde henne




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-11-12 22:20



Bookmark and Share


  carmie
Intressant slut, jag trodde på något i stil med att ni liknade varann eller så. Den var enkel och kort men precis som den borde :)
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger