Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Copy-Katt

Jag är den mest felaktiga du mött
Jag är envis in absurdum
och oftast sval

Jag ringer inte fast jag lovat
Jag säger att jag älskar alla mest
sen skriver jag ner dem i en svart bok

Jag är skicklig på att manipulera
Och dem jag är mest ond på
har ingen aning om det

På ytan är jag fin (okej åtminstone)
Men tittar man inuti kräks man
ty jag har så avskyvärda intentioner

Min enda drivkraft är Avundsjuka
Allt ditt är egentligen mitt
men själv är jag snål

Jag är oklar i mitt tal
Suddigt är mitt sinne
luddigt är mitt minne

Jag bedrar min fader
Och våldtar min moder
gång på gång på gång på gång

Jag har inte ens vett nog
att avsky mig själv som den SKÖKA
och tragedimakerska jag är och alltid har varit




Övriga genrer av Rieke
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-11-13 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rieke