Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN COPY WRITER

... men allt det där var innan
jag blev Copy-Writer
nu sågar jag isär reklam
och bygger ihop bitarna tvärtom
och sedan får jag halvmycket pengar.
lyckan ler mot oss Copy-Writers
vi är bäst
vi borde tjäna mer pengar än Kungen
och bli inbjudna till alla stora fester
där man bjuds på päroncognac -gratis!
och får ligga med nyrakade tjejen -också gratis!
jag är ingen satans friåkare för det
jag pysslar med ord
hårda ord
och inga jävla visor
Ärligt talat: JAG DRIVER MED OSS
ni fattar ju själva att jag inte är en copy-writer
jag kan ju förfan knappt stava mitt namn
(men det är svårtstavat)
det var bara det att jag var förvirrad nog
att bli stödmedlem
så jag känner att jag MÅSTE skriva
det är mitt jävla privilegium
och jag har misslyckats med allt annat
så nu ska jag misslyckas även här




Övriga genrer av Rieke
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-11-13 01:46



Bookmark and Share


  fröken bäckström
jag gillar den
och jag gillar flytet i orden
härligt att låta blicken glida över raderna
2007-01-14

    Per Lindblom
Skål och välkommen då... säger den fattige ad:n, fortfarande med baksmälla från senaste guldäggsgalan.
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Rieke