Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten gnistrar


Sändebud


Strålar av gnistrande färgbloss kittlar mitt hjärtas iris…

likt ljusvassa spetsar från verkligheten skär de revor i vardagens dimmiga väv.




Fri vers av Luminus
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-11-13 11:18



Bookmark and Share


    Louvisa
Vilket härligt bloss i novembervardagen!
Vackert språk som fångar och väcker känslor till liv
2006-11-13

  Sunlight
Få, fina ord med stort innehåll. Är det kanske detta som kallas insikt? Kan vara både vackert och smärtsamt. Men famför allt givande. Och, kanske, lekfullt?
Inspirerande! Tack!
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus