Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bill

Han sätter i den sista skruven och smäller igen huven på den gamla forden. Chefen sticker ut sin äckliga huvud från kontoret, och säger med sitt tandlösa tal

-Du är en slö jävel !

Du slänger in verktygen i skåpet chefen blänger, du tvättar av dina svarta händer med trasiga nagelband stinkande av gammal motorolja. I den skitiga speglen ser du ett hånfullt leende, det är chefens feta dotter med tighta kläder och flottigt hår.

- Du kan packa dina saker älskling !

Jag känner bara en lättnad rinna över mig, hon går svängande med sin stora häck bitch.

Slänger overallen på den gamla stolen, kastar en sista blick på pinupan Laura på väggen. Finns ingenting av värde i plåtskåpet bara lite tomma cigarett paket o smutsiga kläder, tar på sin det vita linnet o dom oliv gröna arme byxorna, och knyter kängerna. Tar fram en paket cigg ur fickan drar ut den sista tänder den o går där i från utan ett ord.




Prosa (Novell) av Neal
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-11-13 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal