Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara

Hon ligger på sängen och röker filterlösa cigaretter, på nattduksbordet står ett halvfullt vinglas. Hon vänder blad i Bruno k öijers Det förlorade ordet, askan trillar ner o bränner små hål i bladen. Klockan är två på natten en tisdag det är vinter det blixtrar och regnar. Balkong dörren är öppen, det börjar bli lite kyligt så hon dricker lite mer vin.

På golvet ligger fullt med gamla vinyl skivor, hon leter upp den nötta Joni mitchell skivan blue och lägger den på talriken. All i want fyller rummet, hon tittar lite på tavlorna hon målade tidigare idag, hon små ler o skrattar i något slags rus.




Prosa (Novell) av Neal
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-11-13 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal