Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardaglighet

Jag såg dig
Som med solen inifrån
Som utan den gråa skugga
Den gråa skugga jag bär över mig
I ditt solsken ville jag sola
I ditt solsken ville jag va
Men inte ens solskenet runt dig
är starkt nog för att färga mig




Fri vers av Deniiise
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-11-13 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise