Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De menar ju inget illa

Det är väl inte så farligt
-de menar ju inget illa!
och det var inte så farligt
jag slutade andas
slutade synas
slutade finnas
och de menade inget illa

jag var en källa
nu är jag en vulkan




Fri vers av Henning
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-11-13 13:10



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Wow! Vilken kraft den sistastrofen ger!
Kanonbra!
2007-01-09

    Elie
jag är helt stum, för det här var så himla bra!
2006-11-27

  Mangal VIP
Riktigt bra!!! Danad av smärta från källa till vulkan. Grymt. Och förmodligen oerhört vanligt. Inspirerar till nya tankar. Tack!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning