Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trettonde i sjunde


någonting, allting.

När stenen föll
mot bottten
försvann den
sista delen
av mig
som någonsin
hade velat
haft dig.

När jag
släppte taget
han såg på mig
gav mig
ett leende
stod det klart.

Att det är
någon
som han
jag vet
jag alltid
velat ha.




Övriga genrer av cnne.
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-11-13 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.