Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt på sak.

Att kära ner mig
är inget jag sysslar med
så det är inte fallet.

För falla kan jag inte.

Jag kan föra mig.

Och ja du kan få föra in den i mig.




Fri vers av cnne.
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-05 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.