Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker inga sår

Du är och har alltid varit extremt frånvarande vet du det?

Vet du om hur mycket det har fått mig att växa och hur mycket det har tyngt ner mig?
Vet du vilken min favoritfärg är?
Eller hur mitt rum ser ut?
Har du överhuvudtaget någon aning om vad jag tycker är viktigt här i världen, vilka mina bästa vänner är, vem som sårat mig mest eller vilken typ av killar jag gillar?
Vet du om vilken press jag känner eller varför jag känner den?
Mina drömmar och mål, har du hört talas om dem?
Imorgon händer det en stor sak i skolan, vet du vad det är?
Jag fyller snart år, hur tänker du fira mig?

Jag är extremt less på att du inte vet någonting om mig, jag är sårad över att du inte verkar bry dig. Du ser mig som någon som du kan visa upp, visa att jag existerar, men ärligt talat är min existens inte viktig för dig eller hur?




Övriga genrer av cnne.
Läst 326 gånger
Publicerad 2009-01-18 21:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ger mig smärta att läsa dessa ord.
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.