Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattlig kärlek.

läpparna
åh så mjuka
de snuddade
vid
min hals
och strök sig
långsamt uppåt
där de stannade
till på kinden
de putade till
sedan snabbt tillbaka

jag kände varje
andetag
de närmade sig
munnen
jag låg
redo
min längtan
kunde bara sköljas
med en kyss
där kom den

den började mjukt
varsamt
försiktigt men ändå
målinriktat
tiden stannade
mellan oss
blev snabbare
tungorna
rörde varandra
lugnt
varsamt
sedan snabbare
och hårdare
allt blev mer
intensivt

kyssen sög
all lust
ur mig
sprutade in den
i dig
och tvärtom
det var inte längre
en kyss mellan två läppar
utan
mellan två personer

våra kroppar skrek
efter
varandra
händerna
förflyttade sig
till de mest
intima
punkterna
jag bad att
stunden
aldrig skulle
ta slut

det var
som
om din
hand var
gjord för
mitt bröst
för att det
låg så perfekt
i den

dörren slogs
upp
det var som
det underbara
sekunder innan
just skett
aldrig inträffat
låg vi
bredvid
varandra
vi log

för minnet vi
skapade
skulle vi
för alltid
att komma ihåg
den kvällen
som var
vår




Övriga genrer av cnne.
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.