Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hände mig en natt när jag inte kunde somna.


Rutigt mirakel


The things you see
En grabb i rutiga byxor cyklade förbi

Klockan var natt
Kunde inte sova för att

Jag fann ingen ro igen
Bad inte till Gud om ett mirakel men

Till någonting bad jag
Inte alls nöjd med mitt drag

Grabben i rutiga blev svaret
Mirakel på damcykel sexton över ett

Well, I still can´t sleep
Ska inte be mer, inte ett pip




Fri vers av H Helix
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-11-14 10:19



Bookmark and Share


    Scilla Nutrix
på nåt sätt förstår jag...
men ändå inte.
2006-11-14

  marianela
Hihi, lite kul sådär...som när Tarja Halonen sålde Finland ;)
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix