Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas sorg

Du gråter ut din smärta och sorg du säger;
\"Mitt liv som ensam är så ensamt och tomt\".

Vem kan förstå?
Vem kan trösta?




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-11-14 16:41



Bookmark and Share


  hanziz
åååå sorgligt
börjar tänka på mormor även fast hon ínte e ensam
underligt

jättefint!!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP