Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harry # 2

Han satte i ett bleknat A4 papper, i Remington skrivaren och matade ner den. Skrev sida 36 och tände en cigarett, det snöade fortfarande. Han satt i den bruna manchester soffan, på, bordet bland fimpar och gamla vin flaskor, rök det ur den gröna kaffe koppen som han rörde om med en sked. Katten spann vid hans fötter medans han försökte koncentrera sig, det var varmt i stugan nu Levin gitarren på vägen knackade till.

Han tog ett bloss och drack upp det sista kaffet, stugans väggar var fyllda av böcker. Som han köpt i billiga antikvartiat i Stockholm, han hade läst om alla Kerouacs böcker för tredje gången i sommras, nu var det ett tag sedan han läste något, kanske skulle det bli Mobergs utvandrana serien. Tiden hade han ju, fast det gick lite trögt idag. Han satte på Creams Wheels of fire och matade katten.




Prosa (Novell) av Neal
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-11-14 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal