Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte varför, men jag älskar den här texten. Det känns ärligt och äkta. Jag älskar den här personen i fråga på ett mycket speciellt sätt.


En klapp på axeln betyder mer än vad man kan tro

Jag vaknade på fel sida
insåg att juicen var slut
och hela dagen var förstörd

små problem blir stora
och det känns
som att världen rasar
under mina fötter

Igenting blir som jag vill
och jag har alltid oturen
att vara på fel plats

vid fel tidpunkt

du kände min sorg
och la en hand på min axel

jag visste det innan
och jag kommer alltid att veta
du finns där för mig

mina problem blir dina
och du känner min sorg

jag kommer alltid
att känna mig trygg
med din hand på min axel

jag visste det då
och jag vet det nu




Fri vers av refuge
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-11-14 21:53



Bookmark and Share


  Cris
Fint och tryggt med en sådan hand..
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

refuge