Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte välja


ni säger något som ni tycker är roligt
ni skrattar
det gör inte jag


jag behöver ert stöd nu
inte era \"skämt\"
kan ni inte se att jag inte vet?
att jag fortfarande velar
det känns ju som om svaret står skrivet i pannan på mig


jag vet inte vad jag vill bli
jag vet inte vad jag ska göra med resten av mitt liv
jag vet inte på vilket universitet jag vill gå
jag vet inte vilken gymnasielinje jag ska välja
JAG VET INTE!!


bara för att ni frågar mig samma fråga en gång varje reklampaus
betyder inte det att jag hunnit bestämma mig än
vad tror ni egentligen?
att jag bara hux flux kom på svaret mitt i ett avsnitt av House eller?


ja..nu vet jag!
finns det linjer där dom lär sig att disikera en katt
och på så viss rädda en 16-årig killes liv?
finns det linjer där du lär dig att bli beroende av smärtstillande piller?
eller finns det kanske linjer
där du lär dig att bli en arrogant, ensam och aningen självisk person?


nä det trodde väl inte jag heller


jag blir bara mer och mer förvirrad
valet jag gör kan bli avgörande för resten av mitt liv
jag vill inte välja!
jag är inte mogen än


men det betyder inte att ni ska välja åt mig.
det betyder inte heller att det är ok att skämta om det.
berätta om vad ni gick för linjer och sen avsluta med..


\"i dag finns det så många linjer att välja på.
det gjorde det inte när jag gick i skolan\"


va fan hjälper de mig?
vad har jag för nytta av den vetskapen?
det underlättar ju inte precis




Övriga genrer av rosentagg
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-11-14 23:03



Bookmark and Share


    eva m h
Precis så där kan det kännas när man får beslutsångest och panik över att man MÅSTE välja rätt. Att allt hänger just på DET valet. Men jag lovar dig det gör inte det. Det går flera tåg som det heter. Men jag vet precis hur det känns!!!
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg