Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Josef


Lillebror


Akta så du inte faller lillebror
Släpp inte mig med blicken
Göm dig inte i mörkret
Sluta inte prata med mig

Jag lovar dig att det inte är på riktigt
Du fick inte ont
Det var ju bara på låtsas

Utan åk med ambulansen
Lyss till sirenerna
Och låtsas att det är en lek




Fri vers av Cinnika
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-11-15 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika