Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirrad

Tillåt mig aldrig att drunkna i dig

Du rubbar mig då


skrämmer
fascinerar

Aldrig att jag vågar
för kärlek är min största rädsla

Så håll dig undan
(snälla kom närmare)




Fri vers av fröken
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-11-15 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken