Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Amatörer och profisionella så kallade färdigutvecklade
Alla har vi ambitioner




Fri vers av fröken
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-11-15 14:45



Bookmark and Share


  inspiration.
Hilda.
Snacka om att sätta punkten på plats,
och alla oss andra också för den delen.
Melike!
/M.
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken