Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skickade ett mail till vår IT-kille och \"klagade\" (fast med positiv ton) på att min dator var sölig och undrade om han kunde hjälpa mig - jag erbjöd mig att putsa hans skor....gissa om jag garva åt hans svar!!


Tilltala min fåfänga


Ett annat bra sätt är att tilltala min fåfänga, till exempel genom att säga att \"Du som äääär så duktig på datorer, kan inte du bygga ihop en snabbare åt mig?\" eller utmana mig med omvänd psykologi \"Jag tror inte att du kan trimma min arbetsstation så att den klarar Outlook, Excel och Monitor samtidigt!\" :o)

Jag ska se om vi inte kan göra något åt burken din, jag återkommer inom kort!

/Anders




Övriga genrer av jahapp
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-11-15 16:28



Bookmark and Share


  Agnes
Skön typ! *ler*
2007-08-03

  Rosen VIP
ha! ha! ha! kul!
en sån kille lättar ju alltid upp ens humör inför dagens nya "timglas stress"
2006-11-15

  Karin I
skönkille! kul att du delar med dig!jag fnissar högt här.inte allt för ofta det händer.
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

jahapp