Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara #2

Outside another yellow moon

Punched a hole in the nighttime,yes

I climb through the window and down the street

Shining like a new dime......

En något hes Tom waits fyller rummet med sin röst, det är fullt med värmeljus på golvet, lågorna gör fladrande skuggor på väggarna. Sara dansar i en något för stor flanell skjorta, hennes mökra hår svallar sensuellt. neal ligger på golvet i par slitna jeans, tshirt o en svart väst. Han håller i fodralet till Tom waits Rain dogs, omslaget ger alltid en sån varm känsla. Sara dansar in i köket och korkar upp en ny flaska rött vin. neal har på sig ett par svarta Ray ban glasögon och spelar blues i en silvrig trumpet, när Sara kommer in och frågar om det får vara lite mer vin, han blåser nån ton som svar hon tolkar det som ja och fyller glaset.

Han går ut på balkongen o blåser en sista ton till stjärnorna.

- Grannarna älskar dig, säger Sara.

han svarar:

Han är Sad eyes

natten över er

Är den svarta flaggan

På hans kropp

Dom röda stjärnorna över er

Är skotthålen i hans skjorta

Så håll om honom med mjuka händer

livet tillhör inte er

livet tillhör den

Som lever på C/o NIGHT.

- Jag älskar dig! säger hon och tittar djupt in med sina stor bruna ögon, i hans.

Han tänder en Marlboro, hon går och fyller badkaret och lägger i rosen blad. Det doftar romantik.




Prosa (Novell) av Neal
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-11-15 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal