Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som jag önskar fanns....


Ängeln

En ängel sitter där uppe på ett moln, vakar över mej.
En ängel står bredvid mej, skyddar mej från allt ont.
En ängel som alltid finns för mej.
En ängel, som jag älskar och respekterar.
En ängel som gör allt för att få bara vara mej nära.
En ängel som älskar mej precis som jag älskar den.
Den ängeln är du!




Fri vers av Jessica90
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-11-15 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90