Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KOMENTERA GÄRNA :)


Skit...

Mitt hjärta klarar inte mer skit .
Den skit som du ger mej.
Den skit som ingen av oss vill ha.
behåll skiten för dej själv eller spola ner den i toaletten.
Du väljer själv!?!?
Men kom inte hit med den !!!




Fri vers av Amra
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-11-15 16:59



Bookmark and Share


    ooskar
ball xD handlar om rasmus? xD ahhahahha
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Amra