Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla..

Du kan skippa skitsnacket nu,
Orkar inte lyssna på dej mer,
Du säger att du alldrig ska svika mej,
Alldrig göra mej ledsen,
Att du vill leva livet ut med mej,
Att jag alldrig kommer att förlora dej,
Men nästa dag så fackar du endå upp allt,
Älskling snälla säg mej,
Hur vill du ha det igenkligen,
Du är den finaste jag vet,
Och jag vill verkligen inte förlora dej,
Snälla kan du fatta hur mycket jag älskar dej,
Hur mycket jag behöver dej i mitt liv,
Jag vet inte vad jag skulle göra utan dej,
För utan dej e jag inget,
Älskling behöver dej i mitt liv,
Snälla Fucka Inte Upp Det Vi Har Älskling,




Fri vers av Amra
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-06-10 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra