Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatar olyckligt kärlek.


Hatar dej....

Vad fan tänkte du med?
Du tror du kan göra som du vill,
Att du är så jävla dum i huvet,
Varför trodde jag ens på dinna skit sms,
Dom jävla falska orden,
Du är så jävla pantad i huvet,
Kan du ens fatta hur du beter dej mot tjejer,
Du är en jävla player,
Det är vad du är,
Går från tjej till tjej,
Och när du inte får som du vill går du till en annan tjej,
Du bryr dej inte ens om känslor,
Du vet väll unte ens vad känslor är,
Så som du beter dej,
Hur orkar du ens?
Det e alltid jag som hamnar i skiten,
Du får mej värkligen att bli arg,
Jag är över dej för länge sen,
Även fast vi inte ens var ihop,
Och vet du vad?
Tack gode gud att vi inte blev det,
Det skulle bli ett helvete,
Jag saknar min första kille otrologt mycket,
Och tur att du inte blev min andra kille,
Det finns bättre killar än dig,
Så bara låt mej vara,
Och sluta låstats som om du inte har gjort ngt,
För det har du ,
Du har sårat mej,
Du behöver inte playa mej,
För jag hatar dej endå,
Grattis du har lyckats,
Du och din lilla \"lek\",
Du är precis som alla andra,
Idiotisk och Falsk.




Fri vers av Amra
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-04-09 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra