Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min syster Mirela som alltid finns där för mig<3


Till mim kära syster<3

Till min kära Syster,
Tack syster för att du alltid finns där för mej när jag bara vill försvinna.
Jag är så glad som har dej i mitt liv och jag kan säga allt till dej.
Det är du som förstår mej mest.
Du vet hur jag fungerar och när jag mår dåligt så ser du det.
Tack för att du alltid bryr dej.
Även fast vi bråkar ibland så älskar jag dej mer än allt annat.
Och det kommer jag alltid att göra vad som än händer.
Så kommer du alltid att vara den bästa systern man kan ha.
Jag skulle aldrig klara med utan dej.
Och jag vet att du alltid vill mitt bästa.
Jag kommer alltid att ställa upp för dej syrran så som du har ställt up för mej.
Tillsammans är vi oslagbara<3
Älskar dej syrran mest av allt,
Du är världens bästa syster<3




Fri vers av Amra
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra