Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan, känslan, oron


Längtan..

Du såg på mej och stal mitt hjärta, utan att ens veta om det själv.
Du såg på mej med dina djupa mystiska ögon och ditt vackra leende. Blev varm och mjuk i kroppen. Trodde nästan att jag skulle falla.
Det går inte en dag utan att jag tänker på dej. Jag blir glad när jag ser att du är inloggad. Får härliga rysningar i kroppen när vi snackar. Jag har sagt till dej att jag gillar dej. Har inte fått något svar ännu. Men jag hoppas att jag får ett snart. Jag är rädd för att du inte ska besvara mina känslor.
Kan du inte förstå hur mycket jag gillar dej?
Kan du inte förstå hur ont det gör att inte veta? Längtan efter att få snacka med dej igen är stark. Men längtan efter att få träffa dej igen går inte att förklara i ord..
Varför ska kärleken vara så svår?
Kommer den här känslan att bestå?




Fri vers av Jessica90
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-11-15 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90