Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harry # 3

Det är sent på natten, det glöder lite i kaminen han har lyssnat på Nick drakes Five leaves left. Och Nina simones sings the blues dom senaste timmarna. Skriv torkan hade faktiskt lättat lite idag, det blev några fullt godkända sidor att lägga i högen.

Det har inte snöat på några dagar nu, och han har skottat fram bilen. Det börjar snart bli dags att åka till byn o skaffa lite proviant. Det var en nästan en månad sedan sist.

Han hade hittat ett par snöskor i gaderoben tidagare på dagen, och tagit en långpromenad. Kanske var det bara det som behövdes. Det hade varit otroligt vackert, han hade packat med sin en termos chokladmjölk och några ost mackor. Och bara get sig av till en helt okänd plast och satt sig o ätit sin lunch, vad livet var enkelt ibland.




Prosa (Novell) av Neal
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-11-15 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal