Sen skulle vi skriva en till...

med fel hand...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen skulle vi skriva en till...

med fel hand...




Ensamvarg i skock

Ensamvarg
Tillsammans, i flock
Hugger vi motståndarens
Blottade hals
I flock, tillsammans
Skrämmer vi din skock




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-11-15 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh