Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jesus



våldtagen
prostituerad kvinna bjuder
på hiv sårigt underliv
sprutad i ansiktet
innerst inne är hon
jesus





Fri vers av johii
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-11-15 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu