Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardrömmar om dej


Det var vi som
sprang på gräsprydda ängar
Medans vi skrattade och fångade citronfjärilar
vi plockade äpplen
på det lilla äppelträdet intill

Dom var lika röda som dina kinder
och likasöta som dina läppar
och medans vi lekte med nyckelpigorna som kämpade sej upp
på ett litet grässtrå

Och vi dansade så att maskrosorna yrde
som att det regnade
små söta ängelglorior över oss

Vi lyssnade på ballader på din mp3
vi hade satt oss på det slikesmjuka gräset
lagt oss och känt de mjuka solstrålarna smeka våra ansikten

Och vi lovade att tårka avrandras tårar
och att vi skulle skydda varandra tills vi föll ihop
Vi skulle alltid vara tillsammans
det skulle vara .. Vi

Vi var Vi
och skulle förbli
Tills jag vaknade upp ur

Dröm




Fri vers av Tuva Lisa**
Läst 718 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-16 18:05



Bookmark and Share


  FeliciaTerez
du är 13 år och skriver redan så bra ! jag får lära mig av dig det låter bra :)

en dröm kan lätt bli sann om man kämpar för den och det tycker jag du ska göra bra skrivet !
2008-07-29

  tjort
Jisses, är du 12 år!
Det här var fantastiskt fint!
Du har tallang
2007-09-29

  Lutien Selae
Jättevacker! Jag önskar att jag också skulle ha en sådan dröm någon gång... bara det att jag inte vill vakna upp den. Fast jag gissar att ingen annan heller vill...
2007-05-11

  sevenmoredays
Nej men herregud , du kan väl inte bara vara 10 , 11 ? :O
Superfin , stavar fel gör ju alla ibland!
2007-03-04

  Emma H
gullig! *ler* så kärleksfull och fin /emma
2007-02-24

  reagan
jättefint om kärlek! det är ju sådär den känns!
2007-02-20

    Sony
Du skriver väldigt fint för att vara så ung. Det ska bli intressant att följa dig.
2006-11-18

  Bodil Sandberg VIP
Härligt med drömmar...och underbart att få ta del av andras...tack
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**