Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kommer lilla lotta Hoho jaja


Tea and Eliz the _______

 ♥


Ulliga, gulliga, tjocka och så
finaste julklappen man nånsin kan få

En heter Tea den andra Eliz
värda precis vartenda lilla pris

Dom gräver små gångar i nybäddad halm
 de skulle vilja se en grönskande palm

I deras bur finns ett hus som är blått
Det har dom av mig och min kompis fått

 Kanske ni undrar vad det är för djur
det är två marsvin som lever i bur





Fri vers av Tuva Lisa**
Läst 639 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-16 20:55



Bookmark and Share


  Tabes
Ååå, så gulligt. Grattis till marsvinen. Det är säkert helt underbara!
Dikten flyter bra och rimmen känns väldigt naturliga.
Bra jobbat! Hälsa Tea och Eliz.
2008-04-15

  Cris
Gulligt!!! **

ååh.. vi har också två.

Fint rimmat.
2008-01-16

    Suzylu*
vad gulligt :)
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tuva Lisa**